Româncă adoptată în Italia, ucisă de o altă româncă și de iubitul ei italian. Bărbatul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

A fost condamnat la 30 de ani de închisoare Carmelo Bonetta, în vârstă de 35 de ani, care a ucis-o la Marsala (Sicilia), în luna martie 2019, pe Nicoletta Indelicato. Tânăra avea 24 de ani și era originară din România. Bonetta va trebui să plătească și suma de 300.000 de euro drept despăgubire familiei victimei, informează Fanpage.

Carmelo Bonetta a ucis-o pe Nicoletta cu un cuțit, apoi a dat foc trupului. El și-a recunoscut fapta și a povestit că a fost ajutat de iubita lui, Margareta Buffa (30 de ani), și ea de origine română. Cei trei se cunoșteau foarte bine între ei.

Atât Nicoletta Indelicato, cât și Margareta Buffa au fost adoptate de două familii italiene.

În timpul procesului s-a dovedit că Nicoleta, adoptată de o familie înstărită, ar fi fost foarte invidiată de Margareta, româncă la fel ca ea, dar adoptată de o familie mai puțin bogată. Prietenii victimei au declarat că Margareta cerea deseori sume de bani de la prietena ei mai norocoasă.

Nicoletta Indelicato și Margareta Buffa, ambele românce adoptate de familii italiene.

Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 martie 2019, în zona rurală Sant’Onofrio (Marsala), unde Nicoletta a fost dusă cu mașina de Margareta. Fata a urcat de bună voie în autoturismul Lancia Ypsilon, fără să știe că Bonetta era ascuns în portbagaj, înarmat cu un cuțit. Când au ajuns într-o zonă izolată, cele două fete au coborât să facă o plimbare. În acel moment, bărbatul a ieșit din portbagaj și s-a repezit în spatele Nicolettei, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform declarațiilor bărbatului, Margareta a fost cea care a stropit corpul cu benzină și i-a dat foc. „Am înjunghiat-o de trei ori, după ce mai întâi am lovit-o cu un pumn. Restul loviturilor de cuțit, (până la un număr de 12 – n.r.), i-au fost aplicate de Margareta care a luat după aceea o sticlă cu lichid inflamabil pe care o avea în mașină, a stropit corpul și i-a dat foc cu o brichetă”, a povestit bărbatul în fața judecătorilor.

Bonetta a confirmat, de asemenea, că a călătorit ascuns în portbagajul mașinii Margaretei: „Dacă Nicoletta m-ar fi văzut, nu s-ar fi urcat în mașină, pentru că eu și cu ea eram certați.” În ceea ce privește cuțitul folosit pentru comiterea infracțiunii, italianul a spus că era al Margaretei: „A fost ea cea care a decis să o ucidem pe Nicoletta”.

După fapta odioasă, cei doi asasini au mers acasă, s-au schimbat de haine și și-au petrecut noaptea dansând într-un local din Castelvetrano. În timp ce se îndreptau spre această localitate, Bonetta a aruncat cuțitul cu care a ucis-o pe Nicoletta în râul Mazaro. Arma crimei a fost găsită apoi de carabinieri la indicațiile făptașului, relatează TP24. Punctul de cotitură al anchetei s-a petrecut în seara zilei de 19 martie, când Margareta Buffa i-a spus lui Bonetta în sala de așteptare a cazărmii de carabinieri din Marsala, unde erau chemați pentru interogatorii: „Nu trebuie să fie găsit cadavrul, ok? De aici vreau să ies cu mașina și cu viața mea.”

Nicoletta Indelicato, Carmelo Bonetta și Margareta Buffa

În timpul procesului însă, femeia s-a declarat ca fiind și ea practic o victimă a lui Bonetta.

După condamnarea bărbatului a mai rămas în acest caz ca judecătorii să se pronunțe și în ce privește soarta Margaretei Buffa, acuzată și ea de omor, în complicitate cu Carmelo Bonetta.