Româncă agresată de iubitul italian gelos: „Nu ai voie să-ți vezi prietenii, trebuie să stai numai cu mine”

O româncă în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital după ce a fost agresată în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15 mai, de iubitul său italian de aceeași vârstă cu ea. Bărbatul i-a interzis conaționalei noastre să-și întâlnească prietenii: „Dă-i încolo de prieteni, trebuie să stai numai cu mine”, i-ar fi spus, apoi i-a distrus telefonul și a lovit-o.

S-a întâmplat în jur de ora 2.00 noaptea. Cearta a degenerat și femeia a ajuns la secția Urgențe a spitalului din Ancona, în zona intersecției dintre via Torresi și via della Montagnola.

Scandalul a durat aproximativ 20 de minute și, conform Ancona Today, ar fi avut loc din motive de gelozie. De altfel, bărbatul i-ar fi cerut iubitei sale să nu-și mai întâlnească vechii prieteni și să se vadă numai cu el. La refuzul femeii, italianul, furios, i-a spart telefonul și a lovit-o.

În urma unui apel primit la 112, la fața locului au sosit carabinierii. Femeia avea vânătăi și a fost transportată la secția Urgență a Spitalului Torrette.

Militarii au ascultat apoi versiunile celor doi iubiți. Femeia a declarat că a fost prima dată când s-a întâmplat așa ceva și nu a depus plângere împotriva bărbatului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI