Româncă arestată în Italia după un control la bordul unui autocar. Femeia a fost dusă la închisoare

O româncă în vârstă de 50 de ani a fost arestată de carabinierii din Aurisina, provincia Trieste, după un control în autocarul la bordul căruia se deplasa femeia. Ea are de executat 4 ani și 6 luni de închisoare fiind condamnată pentru că a înșelat un pensionar italian și i-a furat portofelul.

S-a oferit ca menajeră în urma unui anunț făcut de bătrân, dar s-a prezentat cu alte două femei și împreună i-au furat portofelul cu bani și acte, apoi și-au pierdut urma, relatează Trieste Prima.

Bătrânul, care era singur cu o casă de ținut în ordine, căuta o menajeră care să-l ajute să țină totul în ordine. La un moment dat a primit un răspuns, de la o femeie care a acceptat o plată ieftină și care spunea că locuiește într-un sat vecin. Astfel, au căzut de acord să se întâlnească în stația de tren, numai că femeia nu s-a prezentat singură, ci însoțită de două prietene.

Dus într-un colț ascuns al gării, cu scuza de a lua niște bagaje, pensionarul a fost agresat de cele trei femei care i-au furat portofelul cu bani.

După ce bărbatul a denunțat la carabinieri ceea ce s-a întâmplat, femeile au fost identificate și trimise în judecată, numai că înainte de pronunțarea sentinței au dispărut.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Au fost date în urmărire generală, iar una dintre ele este românca arestată în autocar, în urma controlului făcut de carabinieri. Femeia a fost dusă închisoarea Coroneo din Trieste, fiind condamnată pentru tâlhărie calificată.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20