Româncă arestată în Italia. Își încuia copilul de 3 ani în cameră și îl punea să bea apă dintr-o găleată

O femeie de naționalitate română a fost pusă sub arest miercuri, 1 iunie 2022, pentru că și-a bătut copilul, în vârstă de numai 3 ani, apoi l-a încuiat într-o cameră și l-a constrâns să bea apă dintr-o găleată.

Vecinii femeii au fost martori la aceste scene, relatează publicația Trieste Prima, și au denunțat-o la poliție pentru faptele sale.

Potrivit sursei citate, episoadele de maltratare asupra minorului s-au petrecut în luna aprilie 2021, într-un mic sat din Germania, unde româncă, în vârstă de 30 de ani, locuia cu familia ei.

Din cele spuse de inculpată, copilul era prea obraznic, iar ea s-a enervat, i-a tras câteva palme cu putere peste fund și l-a încuiat în camera lui, lăsându-i numai o găleată cu apă din care să bea în caz că-i era sete.

Când vecinii româncei au văzut cum aceasta își tratează copilul, au decis să denunțe situația la autorități, dar înainte ca polițiștii germani să intervină, întreaga familie a fugit din acea locuință, făcându-și pierdută urma.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autoritățile germane au deschis o anchetă însă, iar la finalizarea investigațiilor, pe numele româncei a fost emis un mandat de arestare european.

În cursul zilei de azi, carabinierii din localitatea italiană Aurisina, aflată în apropierea graniței cu Slovenia, au depistat-o pe femeie într-un autovehicul și, după identificare, au descoperit că este căutată de autoritățile din Germania pentru oribila sa faptă.

Românca a fost închisă apoi în penitenciarul din Veneția, unde va rămâne în așteptarea extrădării, mai precizează sursa citată.

Distribuie acest articol