Româncă arestată în Italia. Monica a fost prinsă de vânzători furând din magazin, dar i-a bătut și a fugit

O femeie română a fost arestată sâmbătă, 17 august 2019, după ce a jefuit un magazin din localitatea Viareggio, provincia Lucca.

Jaful a avut loc în jurul orei 12:30, la supermarket-ul Conad de pe via Paolina, în centrul orașului, unde o femeie a fost surprinsă de doi vânzători în timp ce fura anumite produse. Angajații au încercat să o oprească, dar s-au văzut loviți de femeie cu pumnii și picioarele, precum și cu un băț, ca mai apoi să fugă.

Vânzătorii au alertat imediat carabinierii despre cele întâmplate și după ce au preluat toate datele despre femeia care a efectuat jaful, militarii au început căutările. La numai câteva ore după infracțiune, femeia a fost găsit plimbându-se pe stradă de una singură și a fost pusă imediat sub arest.

Verificările asupra identității sale au scos la iveală că infractoarea se numește Monica Curte, o femeie de origine română în vârstă de 28 de ani și deja cunoscută de forțele de ordine din Italia. Femeia a fost închisă în penitenciarul Solliciano din Florența, în așteptarea unei decizii din partea procuraturii.

Cei doi vânzători de la supermarket-ul Conad au fost răniți ușor în timpul agresiunii, unul dintre ei fiind demis imediat din spital cu trei zile de recuperare medicală prescrise de medic, în timp ce celălalt este ținut mai mult sub observație datorită unei răni puțin mai profunde la abdomen provocată de femeia română.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI