Româncă arestată în Italia, șantaja un italian. Îl amenința că-i va spune soției despre relația lor dacă nu-i dă bani

O româncă în vârstă de 27 de ani a fost arestată în urmă cu câteva zile de carabinierii din localitatea San Luca, provincia Reggio Calabria, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce șantaja un bărbat italian cu care a avut o relație. Acesta din urmă era căsătorit, iar conaționala noastră îl amenința că-i va spune totul soției italianului dacă nu-i dă suma de bani cerută.

Relația dintre tânăra de naționalitate română, cu inițialele numelui G.A.I., și bărbatul italian, în vârstă de 50 de ani, a durat ani de zile de-a lungul cărora femeia ar fi pretins de mai multe ori ajutor economic de la individ.

La un moment dat, însă, bărbatul a decis să pună capăt relației cu amanta fiindcă aceasta îi cerea bani tot mai des și cu insistență, relatează publicația italiană Quotidiano del Sud.

Românca, în schimb, nu a vrut să renunțe așa ușor la sursa ei de bani nemeritați și l-a contactat din nou pentru a-i cere suma de 300 de euro. La refuzul bărbatului, aceasta a început să-l amenințe că va dezvălui totul soției acestuia despre relația lor.

Italianul de 50 de ani nu a cedat așa ușor și s-a dus direct la carabinieri pentru a denunța șantajul, iar aceștia au organizat imediat un flagrant.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul și fosta amantă și-au dat întâlnire pentru a-i da acesteia suma solicitată, ea neștiind că în apropiere se aflau și carabinierii care așteptau să pună mâna pe bani pentru a încătușa-o pe loc.

G.A.I. a fost arestată, iar acum se află în arest la domiciliu, așa cum a dispus Tribunalul din Locri.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20