Româncă bătută cu cruzime de soțul italian care o acuză că a rămas gravidă cu alt bărbat

O femeie română în vârstă de 28 de ani din localitatea italiană Frosinone, Lazio, a fost bătută fără milă de soțul ei, un cetățean italian de 52 de ani, care o acuză că l-a înșelat cu un alt bărbat și că a rămas gravidă în urma relației extraconjugale.

Nu este prima dată, însă, când bărbatul italian își agresează soția, spun polițiștii din Frosinone citați de presa locală. Conaționala noastră se pare că a depus plângere la poliție împotriva soțului și în trecut, după ce bărbatul a agresat-o. În urmă cu câteva zile, soțul româncei a devenit din nou violent cu aceasta când a aflat că femeia așteaptă un copil. Motivul: bărbatul italian o acuză pe soția sa că a rămas gravidă cu un alt bărbat.

În urma reacției violente din partea soțului ei, tânăra română a decis să plece de acasă, dar nu înainte de a-l denunța din nou la poliție pe italianul de 52 de ani. Având în vedere că soțul violent nu era la prima abatere de acest gen, judecătorul a emis un ordin de restricție pe numele bărbatului, interzicându-i astfel să se mai apropie de soția lui sau să frecventeze aceleași locuri frecventate de ea.

Sunteți victima sau martorul unor scene de violență domestică?

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.