Româncă bătută cu cruzime de soțul italian care o acuză că a rămas gravidă cu alt bărbat

O femeie română în vârstă de 28 de ani din localitatea italiană Frosinone, Lazio, a fost bătută fără milă de soțul ei, un cetățean italian de 52 de ani, care o acuză că l-a înșelat cu un alt bărbat și că a rămas gravidă în urma relației extraconjugale.

Nu este prima dată, însă, când bărbatul italian își agresează soția, spun polițiștii din Frosinone citați de presa locală. Conaționala noastră se pare că a depus plângere la poliție împotriva soțului și în trecut, după ce bărbatul a agresat-o. În urmă cu câteva zile, soțul româncei a devenit din nou violent cu aceasta când a aflat că femeia așteaptă un copil. Motivul: bărbatul italian o acuză pe soția sa că a rămas gravidă cu un alt bărbat.

În urma reacției violente din partea soțului ei, tânăra română a decis să plece de acasă, dar nu înainte de a-l denunța din nou la poliție pe italianul de 52 de ani. Având în vedere că soțul violent nu era la prima abatere de acest gen, judecătorul a emis un ordin de restricție pe numele bărbatului, interzicându-i astfel să se mai apropie de soția lui sau să frecventeze aceleași locuri frecventate de ea.

- Continuarea articolului după publicitate -

Sunteți victima sau martorul unor scene de violență domestică?

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.
Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos