Româncă bătută cu cruzime pe stradă în Italia, în fața fiului de 3 ani. Bărbatul voia să-i fure mașina și copilul

O tânără mamă de naționalitate română a denunțat, în seara zilei de miercuri, 31 august 2022, o agresiune brutală la care a fost supusă de un bărbat, în plină stradă, în localitatea Piadena Drizzona din provincia Cremona (Lombardia).

Agresorul, relatează publicația La Provincia di Cremona, era beat, sub influența substanțelor interzise și a încercat să-i fure mașina și copilul, conform celor relatate de conaționala noastră.

Românca agresată de un marocan în plină stradă, în Italia. Foto: grupul Facebook Piadenesi Doc 2.0/laprovinciacr.it

Episodul s-a petrecut în jurul orei 22:30, pe via Platina din localitatea menționată mai sus, unde un bărbat de origine marocană, care circula cu bicicleta, a atacat-o pe româncă în timp ce aceasta era împreună cu fiul ei de numai trei anișori.

Femeia și copilul se aflau în mașină, iar ea voia să coboare pentru a cumpăra înghețată și țigări, când bărbatul marocan a asaltat-o și a încercat să-i fure mașina, dar și să-i răpească fiul, spunând că este al său.

În cele din urmă, agresorul a tras-o pe româncă în afara mașinii și a început s-o bată. Victima a reușit să scape însă și a fugit în direcția spre localitatea Canneto sull’Oglio, unde femeia lucrează.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Odată ajunsă în siguranță, tânăra mamă a chemat carabinierii, iar la fața locului a intervenit o patrulă din Bozzolo, ulterior ajungând și militarii din Piadena Drizzona.

Oamenii legii au deschis apoi o anchetă și acum efectuează verificări pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu exactitate.

Între timp, conaționala noastră a decis să publice o postare pe grupul Facebook „Piadenesi Doc 2.0” pentru a denunța cele întâmplate în mod public.

„Vi se pare normal ca o mamă și un copil să fie reduși așa într-o țară civilizată? Domnule primar, ce facem? Aducem alți marocani?”, a scris femeia.

„Sunt Elena și tocmai am fost masacrată în bătaie, între gelateria din Piadena și vulcanizare, de un marocan beat și sub influența substanțelor interzise, pe bicicletă, care adesea se află în parcul din gara din Piadena”, a precizat românca.

„A încercat să-mi fure mașina și copilul, rostind cuvinte ciudate, m-a bătut cu cruzime pentru a-mi lua copilul, spunând că este al său. Eu, pe această persoană o văd ieșind zilnic din casă precum mulți alții, nu o cunosc, doar din vedere”, a mai spus Elena.

„Era multă lume. L-au văzut, mi-a distrus mașina, trăgea de fiul meu de pe scăunel în timp ce încercam să fug, dar am fost trasă afară din mașină din nou și bătută în mijlocul străzii”, a conchis femeia

.