Româncă bătută de concubin în Italia pentru că a consumat prea mult curent și gaz. Fetița ei a chemat carabinierii

Fetița unei românce din localitatea italiană Portomaggiore, provincia Ferrara din Emilia-Romagna, și-a salvat mama de violențele concubinului în seara zilei de vineri, 16 septembrie 2022, după ce a sunat la 112 și a cerut intervenția forțelor de ordine.

Sosiți la fața locului, carabinierii au constatat că femeia a fost bătută de concubin pentru simplul fapt că facturile la curent și gaz erau prea mari, informează publicația italiană estense.com.

Până la sosirea militarilor, bărbatul violent a fugit din locuință, dar conaționala noastră le-a povestit acestora cum concubinul ei a împins-o și a lovit-o, furios fiind că facturile de la utilități erau mult prea mari.

Intervenția curajoasă a micuței românce l-a făcut pe bărbat să se oprească și să fugă însă, dar mama ei a refuzat să depună plângere la autorități pentru moment, spunând că ar putea face asta în zilele următoare.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, a refuzat totodată și să primească îngrijiri medicale sau să fie găzduită într-o structură protejată, probabil în speranța că astfel de episoade nu se vor mai repeta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI