Româncă bătută de un necunoscut într-un supermarket din Italia. Agresorul a dispărut fără urmă

O româncă în vârstă de 35 de ani a fost agresată sexual și lovită până la sânge de un necunoscut în timp ce făcea cumpărături la supermarket-ul Carrefour din Gallarate (Lombardia), situat pe via Milano. Femeia a fost abordată cu aprecieri de natură sexuală, dar când a cerut să fie lăsată în pace a fost bătută cu o cruzime de nedescris. S-a întâmplat duminică, 22 august și până la acest moment bărbatul nu a fost găsit.

Se numește Nicoleta Aurelia și se afla la cumpărături când necunoscutul s-a apropiat de ea spunându-i inițial „Ce drăguță ești”, apoi hărțuind-o din ce în ce mai insistent.

„Speriată – a declarat avocatul ei – a lăsat produsele pe care le luase și s-a dus la o casă de plată cerându-i casieriței să cheme paza.” Cu toate acestea, nimeni nu a intervenit. „Bărbatul respectiv a  ajuns-o din urmă și a început să o bată. La al doilea pumn a leșinat și nu-și mai amintește nimic.”

Nicoleta a fost luată cu o ambulanță. Pe pământ a lăsat o pată mare de sânge, din cauza unei tăieturi adânci în spatele capului, cel mai probabil cauzată de o lovitură.

Medicii i-au diagnosticat o fractură de maxilar și o ruptură a septului nazal. Femeia va trebui să se întoarcă la spital pentru o vizită chirurgicală maxilo-facială.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agresorul, profitând de confuzia generală care s-a creat, a reușit să scape. El este căutat de poliție și se speră ca în urma imaginilor furnizate de camerele de supraveghere să fie identificat și găsit cât mai curând. „În orice caz, facem un apel la martori să se prezinte la poliție și să povestească ce au văzut”, a mai declarat avocatul româncei noastre.