Româncă bătută în Italia de o conațională după ce l-a acuzat pe vărul ei că i-a furat bani din casă

O româncă din Italia, în vârstă de 32 de ani și rezidentă în localitatea Canicattì din provincia Agrigento (Sicilia), a fost bătută de o conațională după ce l-a acuzat pe vărul acesteia din urmă că i-a furat bani din casă.

Potrivit publicației locale Agrigento Notizie, totul a început în urma unei vizite din partea unui conațional de 31 de ani în locuința româncei menționate mai sus. Din cele relatate de femeie reiese că oaspetele ei ar fi cerut la un moment dat să meargă la baie, însă în drumul său ar fi furat suma de 300 de euro dintr-un rucsac.

Imediat după vizită, românca de 32 de ani a observat lipsa banilor și, după două zile, s-a întâlnit pe stradă cu conaționalul care a vizitat-o, profitând astfel de ocazie pentru a-i reproșa furtul banilor.

Bărbatul s-a enervat când a aflat ce acuzații i se aduc și a început să o jignească pe femeie, iar o rudă de-ale românului, o verișoară în vârstă de 25 de ani, a îndrăznit chiar să o lovească cu pumnul în burtă pe femeia care-l acuza de furt pe individ.

Mai mult, verișoara bărbatului ar fi strâns-o și de gât pe românca de 32 de ani, iar după ce s-a terminat tot scandalul, aceasta din urmă a ajuns la secția Urgențe a spitalului din Canicattì unde medicii i-au găsit o traumă abdominală și alte leziuni pe corp.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Imediat ce a ieșit de la spital, victima s-a dus direct la Poliție și a depus o plângere împotriva agresorilor, iar polițiștii au deschis o anchetă care-l vizează pe bărbatul român de 31 de ani pentru furt și pe verișoara sa pentru vătămare corporală.