Româncă bătută în Italia de soț, dusă la spital cu fracturi costale

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani din Terni, regiunea Umbria, a fost arestat după ce și-a agresat brutal soția și l-a amenințat pe unul dintre fiii săi cu un cuțit în seara de Ajun de Crăciun.

Incidentul a fost semnalat poliției de fiul cel mare al familiei, în vârstă de 20 de ani, care a solicitat intervenția agenților, temându-se pentru viața mamei și a fratelui său, relatează Il Messaggero.

Agresiunea a avut loc în apartamentul familiei, situat la periferia orașului Terni. La sosirea polițiștilor, femeia a fost găsită cu multiple fracturi costale, având nevoie de îngrijiri medicale spitalicești.

Agresorul a negat inițial acuzațiile, dar declarațiile soției și ale celor trei copii, toți în stare de șoc, au confirmat evenimentele descrise de fiul cel mare.

Investigațiile au dezvăluit o istorie lungă de abuzuri domestice, cu soția agresorului care l-a denunțat pe acesta acum zece ani pentru comportament abuziv și violență domestică. Cu toate acestea, ea și-a retras plângerea, sperând la o schimbare în comportamentul soțului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În apartament, polițiștii au descoperit cioburi de sticlă, două cuțite cu lamă retractabilă și două pistoale de semnalizare, unuia dintre ele lipsindu-i capacul roșu de siguranță.

Victima a relatat că soțul său a utilizat anterior cuțitele și pistoalele de semnalizare pentru a amenința-o cu moartea. Pe lângă agresiunea fizică, femeia a suferit constant abuz verbal și amenințări.

Copiii familiei, martori neputincioși la violențele tatălui, au trăit într-un climat de frică și tensiune constantă.

Bărbatul a fost arestat. El se confruntă acum cu acuzații de maltratare agravată.