Româncă bolnavă de cancer în Italia, strigătul de ajutor al fiicei sale: „Ajutați-mă să o aduc acasă!”

O familie de români din Comișani, județul Dâmbovița, se confruntă cu o dramă sfâșietoare. Ioniță Daniela, o femeie de 51 de ani, este bolnavă de cancer de col uterin și după luni de tratament și internare în Italia, medicii i-au dat o veste cruntă: nu îi mai oferă nicio șansă de supraviețuire.

Cu inima frântă, fiica ei a făcut un apel public disperat, cerând ajutor pentru de a-și aduce mama acasă, în România.

Costurile pentru a transporta din Italia în România un bolnav terminal sunt foarte mari, plata asociată acestui demers depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei.

photo_2023-07-26_10-54-12
Daniela Ioniță. Sursa foto: Știri Muntenia

Mădălina, fiica ei, îndurerată, a cerut sprijin pe rețelele de socializare. Situația dramatică în care se află mama ei o determină să apeleze la generozitatea și bunăvoința oamenilor.

Ioniță Daniela este acum internată într-un azil de recuperare din Italia, iar timpul se scurge nemilos.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Cu sufletul frânt, ajungem să cerem ajutor pe rețelele de socializare! Mama mea Ioniță Daniela (51 de ani) luptă cu o formă necruțătoare de cancer! Boala progresează, iar speranța într-o zi de mâine devine tot mai fragilă.

Mama mea este internată și operată într-un ospiciu de recuperare (timp de durata 10 zile) din Italia. Facem eforturi foarte mare pentru a o putea ține în Italia, de aceea apelăm la dumneavoastră pentru o a aduce în România cât mai repede posibil.

Bugetul nostru financiar este foarte modest și fără ajutorul tuturor, șansele noastre scad, mai pui că și timpul ne presează, fiind împotriva noastră. Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați cu orice sumă puteți dona sau măcar să distribuiți acest mesaj!”, a scris Sandu Bianca Mădălina într-o postare publicată pe Facebook.

Fiica a atașat în postare toate actele care dovedesc starea gravă de sănătate a mamei sale, în speranța că oamenii cu suflet mare vor veni în sprijinul lor.

„Vă mulțumesc anticipat, vă rog să ne iertați și să știți că vă dorim ca Dumnezeu să vă răsplătească cu mult mai mult decât ceea ce ne puteți oferi!”, a mai transmis fiica femeii.

Orice donație, indiferent de valoare, este binevenită și poate face o diferență semnificativă în viața unei familii îndurerate. Fie că alegi să contribui financiar la această cauză nobilă sau să dai mai departe mesajul pentru a ajunge la cât mai multe persoane, gestul tău contează.

Donațiile pot fi făcute în contul deschis la ING. IBAN Lei: RO34INGB0000999911474332. Beneficiar: Sandu Mădălina Bianca.

Distribuie acest articol