Româncă de succes în domeniul restaurantelor premiată de Ziua Femeii de Metro Italia pentru activitatea sa

Vorbește 5 limbi străine, are un master în comunicare și publicitate obținut la Universitatea Politehnică din București și a absolvit de asemenea și Academia de Film Ludwigsburg din Germania, iar în prezent este la un pas de a obține o diplomă și în Psihologie. Toate acestea în timp ce crește două fetițe frumoase alături de soțul ei și gestionează cu succes un restaurant în centrul Italiei, motiv pentru care joi, 6 martie 2020, a fost premiată de filiala italană a retailerului german Metro, care operează magazine cash & carry pentru persoane juridice, alături de alte 2 femei de succes din sectorul alimentar.

Vorbim despre Simona Greculeasa, originară din Brașov, dar care locuiește în localitatea italiană Lucca alături de soțul ei Francesco și cele două fetițe ale lor. Conaționala noastră este apreciată pentru recunoașterea primită și de presa locală, care scrie despre Simona că se ocupă până la cel mai mic detaliu atât de decorarea restaurantului, de personalul angajat să servească la mese, de gestiunea bucătăriei și a meniului, precum și de campaniile publicitare menite să aducă mai mulți clienți în restaurantul ei care se numește „Celide-Ristorante”.

Restaurantul „Celide” din Lucca gestionat de conaționala noastră. Sursa foto: Facebook

„În acest sector am pus toată personalitatea noastră. Eu și soțul meu suntem o echipă, ne împărțim treburile, iar partea frumoasă a familiei noastre este că fiecare din noi contribuie cu ceva. După o zi de muncă și după-amiaza petrecută cu fetițele mele, la 19:30 încep al doilea tur de muncă și sunt fericită”, povestește Simona citată de Lucca in Diretta.

Restaurantul „Celide” din Lucca gestionat de conaționala noastră. Sursa foto: Facebook

Simona și soțul ei, care este de profesie bucătar, s-au cunoscut în Germania și au deschis inițial un restaurant acolo. După ce s-au căsătorit și au adus pe lume cele două fetițe, cei doi au decis să se mute în regiunea italiană Toscana, de unde bărbatul este originar. În urma unei analize a pieței din Italia, în special cea din regiunea menționată mai sus, au decis să deschidă un restaurant în localitatea Lucca pentru care în prezent are un vot de 4,5 din 5 stele pe Trip Advisor în urma a 700 de recenzii.

Simona și Francesco. Sursa foto: Facebook

Succesul româncei noastre a fost recunoscut și premiat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii de către Metro Italia care i-a oferit acesteia și altor două femei de succes ca ea un curs gratuit la alegere din cele disponibile la Metro Academy.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol