Carmen, românca din Italia decedată în accidentul rutier de miercuri seara și sufletele îndurerate lăsate în urmă

Mihaela Carmen Bătăiosu, în vârstă de 42 de ani și originară din Craiova, este femeia română a cărei viață a fost răpusă în cursul serii de miercuri, 11 decembrie 2019, într-un accident rutier petrecut pe șoseaua de centură a localității Bergamo. Conaționala noastră locuia la Verdello cu iubitul ei și avea două fiice, una trecută de vârsta majoratului și cealaltă adolescentă încă.

Mihaela Carmen Bătăiosu, 42 de ani. Foto: Facebook/profil public

Era în jurul orei 22:30 când a avut loc tragedia. Carmen se afla la volanul unei mașini BMW și se îndrepta spre locul de muncă pe șoseaua de centură a orașului Bergamo. Românca noastră lucra la aeroportul Orio al Serio și era responsabilă cu curățenia în avioane. Ca de fiecare dată, când Carmen ajungea la muncă urma să-l sune pe iubitul ei, Florin, alături de care locuia la Verdello, pentru a-i da de știre că a ajuns cu bine, ne povestește un prieten de familie.

Aseară însă telefonul nu a mai sunat, iar Florin a început să se îngrijoreze. Inițial a sunat-o el pe ea, de mai multe ori, dar Carmen nu răspundea la telefon. Simțea că ceva nu e în regulă, de aceea a decis să urce în mașină și să plece în căutarea ei. A urmat același drum pe care iubita lui îl parcurgea în fiecare seară pentru a ajunge la locul de muncă, dar când a ajuns la podul de pe via Pradona a avut parte de un șoc.

Mașina iubitei lui era practic zdrobită, pe marginea drumului, în urma unui impact frontal cu alt autoturism, un Fiat Punto, condus de un bărbat italian de 40 de ani din localitatea Urgnano. Una din cele două mașini a invadat banda de mers din sens opus și a provocat tragedia, dar nu se știe până la această oră care dintre ele. Carabinierii încă mai fac investigații, dar o sursă apropiată victimei ne spune că mașina condusă de bărbatul italian ar fi intrat pe celălalt sens de mers și ar fi provocat accidentul.

Locul unde a avut loc tragicul accident. Foto: bergamo.corriere.it

Cert este că Mihaela Carmen Bătăiosu, care numai peste o lună urma să împlinească 43 de ani, a murit pe loc în urma impactului, iar în urma ei a lăsat o mulțime de suflete îndurerate: cele două fiice, mama, iubitul, rudele, colegii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Mihaela și fiica ei. Foto: Facebook/profil public

„Zi fatidică, 11 decembrie 2019. Dumnezeu mi-a luat la cer, în urma unui accident la mii de km distanță, pe fiica mea cea mică, Mihaela. Dumnezeu s-o aibă în paza sa”, a scris pe Facebook mama conaționalei noastre decedată.

„Drum lin către stele, surioara mea dragă! Nu te vom uita niciodată”, scrie și Ina, sora ei.

Pe același subiect: