Românca decedată în Italia sub privirea soțului ei este Mihaela Găleanu, fosta șefă a Administrației Finanețelor Publice din Arad

Camelia Mihaela Micuțiu Găleanu se numește conaționala noastră, în vârstă de 51 de ani, care a decedat în după-amiaza zilei de joi în locuința sa din Bedizzole, provincia Brescia din Lombardia, unde era stabilită de mult timp cu soțul ei.

Camelia Mihaela Micuțiu Găleanu, 51 de ani, a decedat în Italia în urma unui infarct. Foto: Facebook

Mihaela este originară din Arad și a fost șefa Administrației Finanțelor Publice din acest județ, precum și director economic la firma SC Emamedical Resort SRL.

Potrivit celor relatate de apropiații femeii, aceasta suferea de o afecțiune gravă și s-a stabilit în Italia în urmă cu mai mulți ani de zile, unde urma un tratament.

În localitatea italiană, Mihaela făcea și voluntariat pe ambulanță, colaborând cu asociația COSP (Centro Operativo Soccorso Publico), conform profilului ei de pe rețelele de socializare.

Nenumărate mesaje de condoleanțe au apărut pe pagina sa Facebook în ultimele ore, după ce s-a răspândit vestea acestei tragedii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Din păcate vă dau vestea că mămica mea, Mihaela Galeanu, s-a stins din viață. Mămica mea dragă și scumpă a pierdut și nu a putut să mai ducă pe picioare boala pe care o avea. Astăzi am vorbit cu ea și nu i-am spus că o iubesc… pentru ultima oară. Acum îți spun HAIDE ACASĂ… HAIDE… TE IUBESC ENORM INGERUL MEU PĂZITOR… SPER CA ACOLO SUS SĂ NU MAI SUFERI ȘI SĂ FII FERITĂ…. MĂMICA MEA…”, a scris pe Facebook Paula, fiica Mihaelei.

„Nu-mi vine să cred că nu mai ești… nu pot să cred… Îți mulțumesc că ai făcut parte din viața mea… pentru tot ce mi-ai oferit… pentru că ai fost un om deosebit… Ai plecat mult prea repede, dar Dumnezeu a vrut să nu te mai chinui… Dumnezeu să te odihnească în pace, om minunat… nu te vom uita niciodată… Sunt sigură că ne vei veghea de sus si vei avea grijă de noi la fel cum ai făcut aici pe pământ… Drum lin spre cer, mătușa mea, Camelia Mihaela Micuțiu Găleanu !”, a transmis și nepoata ei.

Tot potrivit profilului Facebook al Mihaelei, ea și soțul ei, Florin, erau căsătoriți din 2017.

Mihaela și soțul ei, Florin. Foto: Facebook

Conaționala noastră s-a stins sub privirile soțului ei care a încercat cu disperare, alături de alte persoane și personalul medical de pe ambulanță, să o salveze.

- Continuarea după publicitate -

Familia face în aceste ore pregătirile pentru repatrierea trupului neînsuflețit în țară, informează sursele locale.

Pe același subiect:

@rotalianul