O româncă din Italia a făcut infarct sub privirea neputincioasă a soțului ei

Durere mare într-o familie din Italia după ce o femeie de naționalitate română, în vârstă de 51 de ani și rezidentă de mai mulți ani în provincia Brescia din Lombardia, a suferit un atac de cord sub privirile neputincioase ale soțului ei, care căuta ajutor cu disperare pentru a salva-o.

Potrivit Brescia Today, tragedia s-a petrecut în după-amiaza zilei de ieri, 6 mai 2021, într-un apartament situat pe via Benaco din localitatea Bedizzole, la primul etaj al unei clădiri în care se află și un restaurant, la parter.

Soțul româncei noastre a văzut că femeia și-a pierdut conștiința și a alergat repede la restaurantul de sub apartamentul lor pentru a cere ajutor.

Angajații restaurantului au sunat imediat la 112, apoi au încercat să o ajute pe conaționala noastră, dar nici ei, și nici măcar paramedicii sosiți ulterior cu ambulanța la fața locului nu au putut face ceva pentru a-i salva viața.

Personalul medical a încercat timp îndelungat să o readucă la viață pe femeie, însă toate tentativele au fost în van, mai precizează sursele locale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La locul dramaticului deces au intervenit și carabinierii pentru investigațiile de rigoare, dar după ce s-a constatat că a fost vorba de o moarte provocată de cauze naturale, autoritățile și-au dat acordul pentru ca trupul fără viață al victimei să fie preluat de familie pentru înmormântare.

Pe același subiect:

Distribuie acest articol