Româncă din autocarul răsturnat în Italia: „Șoferul mergea un pic cam repede”

O pasageră din autocarul răsturnat luni, 16 ianuarie, pe autostrada A13, în apropiere de Padova a declarat pentru Il Gazzettino: „Am ieșit din autocar pe geamurile sparte.”

Se numește Georgia și se număra printre cele 52 de persoane prezente în autocarul care s-a răsturnat în jurul orei 13:00, pe șoseaua de legătură dintre autostrada A13 Bologna-Padova și A4 Torino-Trieste.

Româncă din autocarul răsturnat în Italia: „Șoferul mergea un pic cam repede”. Sursa foto: captură video

„Am plecat din Palermo și la Bologna s-au schimbat șoferii. Șoferul urma să lase câteva persoane în gara din Padova, de aceea a ieșit de pe autostradă. Mergea un pic cam repede. După ce ne-am răsturnat am ieșit afară prin geamurile care s-au spart”, a spus femeia româncă.

Autocar cu români răsturnat în Italia. Sursa foto: Il Gazzettino

În autocar se aflau și copii: „Două persoane au fost rănite mai grav, în rest, celelalte au răni ușoare. Copiii, în schimb, nu au pățit nimic, sunt bine”, a mai spus pasagera.

„Acum așteptăm alt autocar, cu care să ne continuăm drumul”, a mai adăugat femeia. VIDEO aici: https://www.ilgazzettino.it/video/pullman_capovolto_incidente_autostrada_a13_georgia_caduti_finestrini_rotti

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autocarul s-a răsturnat pe partea laterală stângă, în timp ce cobora de pe A13. Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața.

Autocar cu români răsturnat în Italia. Sursa foto: Il Gazzettino

Conform sursei citate, o persoană a fost transportată la spital în cod roșu, alte patru în cod galben și 17 în cod alb.

Știrea inițială: Autocar cu români răsturnat în Italia. Doi pasageri transportați cu elicopterul la spital.