Româncă din Italia abuzată de un fost candidat la primăria unui oraș italian

Un bărbat italian, fost candidat la primăria orașului Sanremo din provincia Imperia, în Liguria, a ajuns joi, 7 aprilie 2022, în sala de judecată, acuzat fiind că a abuzat de o româncă.

Alessandro Condò, de profesie kinetoterapeut, este judecat de tribunalul din Imperia, condus de judecătorul Carlo Indellicati, pentru că molestat o pacientă de naționalitate română, în vârstă de 30 de ani, în timp ce aceasta se afla sub tratamentul său.

Potrivit publicației italiene Riviera24, Condò ar fi început să o pipăie în zonele intime pe conaționala noastră în timpul undei ședințe de kinetoterapie, dar femeia n-a stat prea mult pe gânduri și l-a denunțat la carabinieri.

Fapta s-a petrecut în anul 2019, mai precizează sursa citată, dar procesul este încă în fază de desfășurare. În cadrul ședinței de astăzi, judecătorii au ascultat atât versiunea inculpatului, cât și mărturiile a trei martori aduși de avocatul lui Condò, Alberto Pezzini.

Următoarea ședință de judecată a fost stabilită pentru data de 28 aprilie, când va fi pronunțată și o sentință. Femeia română este reprezentată în tribunal de avocatul Gianluca De Marco.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI