Româncă din Italia accidentată grav de o mașină în timp ce mergea pe trotuar, șoferul a fugit de la fața locului

O femeie de naționalitate română a fost accidentată grav în după-amiaza zilei de miercuri, 14 aprilie 2021, în zona Madonina din Pescara (regiunea italiană Abruzzo), de o mașină al cărui șofer a fugit apoi de la fața locului fără a-i acorda primul ajutor. Femeia a ajuns astfel la spital cu răni pentru care medicii i-au prescris o lună de concediu medical.

Curba în care s-a petrecut accidentul. Foto: Il Pescara

Potrivit publicației locale Il Pescara, conaționala noastră se afla pe trotuar într-o curbă din zona Madonnina când un autoturism a lovit-o din plin. Șoferul mașinii, însă, nu s-a oprit pentru a-i acorda primul ajutor sau a chema o ambulanță, ci a fugit de la locul accidentului.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a transportat apoi victima, o româncă de circa 50 de ani, la cel mai apropiat spital. Medicii de la Urgențe i-au găsit femeii mai multe răni ce vor avea nevoie de 30 de zile de odihnă pentru a se vindeca.

Între timp, agenții de la Poliția Locală care au intervenit la fața locului au reușit să-l identifice pe șoferul care a accidentat-o pe românca noastră, acesta abandonând autoturismul marca Smart în apropierea locului unde s-a petrecut totul fiindcă se defectase. Bărbatul a fost convocat astfel la secția de Poliție pentru a relata și versiunea sa, dar pe numele lui a fost emis deja un denunț pentru neacordarea primului ajutor.

@rotalianul