Româncă din Italia acuzată de soț că a răpit copilul după ce a plecat cu minorul în altă țară

O româncă din provincia italiană Perugia (Umbria) este acuzată că și-a răpit propriul copil după ce a fugit cu minorul în altă țară europeană, informează presa locală. Potrivit Perugia Today, femeia spune însă că a decis să fugă deoarece soțul ei era violent.

Înainte de a pleca cu copilul din Italia, conaționala noastră, în vârstă de 44 de ani, a depus chiar și o plângere la forțele de ordine, acuzându-și soțul de rele tratamente în familie. Mai mult, femeia a apelat și la un centru anti-violență în acest sens.

Cu toate acestea, judecătorul care s-a ocupat de caz a considerat că este vorba doar de niște neînțelegeri în familie, fără riscuri grave, motiv pentru care a decis să arhiveze plângerea, fără a da curs unui proces.

După ce femeia a părăsit Italia împreună cu minorul și s-a stabilit la mama ei, în Spania, tatăl copilului a decis să o dea el în judecată de această dată, acuzând-o de părăsirea domiciliului familial și răpire internațională de copii.

Bărbatul, prin avocatul Gianni Zurino, a mai spus și că soția lui nu i-a mai permis să mai vorbească cu copilul nici măcar la telefon, împiedicându-i astfel exercitarea drepturilor și obligaților părintești.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Inculpata, în schimb, este apărată de avocata Maria Bruna Pesci, care afirmă că soțul româncei era gelos, obsesiv și nu mai putea trăi alături de el.

Distribuie acest articol