Româncă din Italia și fiica ei, agresate de concubin. Bărbatul a dat vina pe câine

Provincia Latina din regiunea Lazio a fost scena unui nou incident de violență domestică, unul dintre numeroasele episoade tragice raportate în ultima vreme.

De această dată, victima este o femeie de 45 de ani de origine română, care, împreună cu fiica sa de 7 ani, a suferit abuzuri repetate din partea partenerului, informează Il Messaggero.

Conform informațiilor furnizate de femeie, bărbatul, un mecanic din Sonnino în vârstă de 51 de ani, a fost responsabil pentru maltratarea fizică și psihologică continuă, la care au fost supuse atât ea, cât și fiica lor.

Un recent incident a făcut-o pe victimă să sune la poliție: în mijlocul unei altercații, bărbatul ar fi atacat-o cu pumnii și lovituri de picior, provocându-i leziuni semnificative la nivelul feței și abdomenului.

Atât ea, cât și fiica sa au fost nevoite să apeleze la asistență medicală, medicii confirmând că leziunile ar necesita până la 10 zile de convalescență pentru mamă și 5 zile pentru fiică.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acesta nu este primul episod violent atribuit partenerului femeii românce.

În trecut, bărbatul a mai fost denunțat și arestat pentru comportament abuziv similar, având inclusiv restricții de a se apropia de locuința familiei.

În urma recentelor acuzații, el a fost adus în fața judecătorului Mario La Rosa din Tribunalul Latina.

Cu toate acestea, în timpul audierilor, agresorul, reprezentat de avocatul său, Gaetano Marino, a negat categoric toate acuzațiile, spunând că nu și-a lovit niciodată concubina.

Mai mult, el a prezentat o versiune complet diferită a evenimentelor

A susținut că în timp ce discuta aprins cu partenera sa în grădină, câinele familiei ar fi sărit asupra femeii, făcând-o să cadă la pământ și cauzându-i rănile constatate de medici.

Judecătorul nu a crezut versiunea bărbatului și a impus împotriva lui o interdicție strictă de a se apropia de victimă și de a se întoarce la domiciliul comun.