O româncă din Italia, agresată pe stradă de un bărbat, s-a trezit ea însăși denunțată de polițiștii la care a apelat

O femeie română din Italia s-a trezit denunțată de polițiști ea însăși după ce le-a cerut ajutorul acestora în urma unei agresiuni suferite din partea unui bărbat care-și plimba câinele fără lesă. Conaționala noastră, în tentativa de a se apăra de agresor, a scos un spray paralizant, dar polițiștii au constatat că această „armă” nu corespundea normelor în vigoare din Italia.

Scena s-a petrecut în jurul orei 22:00 de marți, 17 noiembrie 2020, pe via Sospello din orașul italian Torino. Românca noastră își plimba liniștită câinele pe acea stradă când, la intersecția cu via Campglia, a dat peste un bărbat care își plimba și el câinele, dar fără a folosi lesa.

Fiind vorba de un câine de rasa Dobermann, conaționala noastră l-a atenționat pe bărbat că ar trebui ținut în lesă, iar de la această observație a început o discuție aprinsă între cei doi. Bărbatul ar fi început atunci să o insulte pe româncă și să devină agresiv, iar aceasta a scos un spray paralizant din poșetă pentru a se apăra, reușind astfel să-l îndepărteze.

La scurt timp după această scenă a trecut pe acolo o patrulă a poliției, iar femeia a cerut ajutorul polițiștilor relatându-le cum acel bărbat, care se afla încă în apropiere, ar fi agresat-o și amenințat-o. Agenții de poliție, în schimb, la vederea spray-ului paralizant pe care aceasta îl ținea în mână, au verificat dacă este în conformitate cu legile italiene și au constatat că nu respectă aceste norme. Din acest motiv, polițiștii au decis să o denunțe pe femeia română în stare de libertate pentru „port abuziv de arme”, mai scrie sursa citată.

În timpul completării procesului verbal, femeia a făcut mai multe fotografii și le-a spus agenților că în ziua următoare se va prezenta la secția de poliție și va trimite fotografiile presei pentru că forțele de ordine au sancționat-o pe ea, în loc să-l sancționeze pe presupusul agresor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol