Româncă din Italia amendată și denunțată după ce a refuzat să-și pună masca și i-a împins pe polițiști

O femeie română din localitatea italiană Perugia s-a ales cu un denunț și o amendă usturătoare după ce a refuzat să poarte masca în interiorul unui bar și, la sosirea agenților de poliție, a început să-i împingă pe aceștia în mod agresiv.

S-a întâmplat într-un bar din localitatea menționată mai sus, scrie publicația Perugia Today, unde o femeie română în vârstă de 30 de ani a intrat fără să poarte mască. O clientă a localului i-a atras atenția conaționalei noastre asupra necesității de a respecta regulile anti-COVID, dar femeia română a început să o amenințe, să o insulte și să o împingă.

Scandalul între cele două femei a fost atât de intens încât a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l opri, însă nici prezența acestora nu a dus la calmarea situației. Românca de 30 de ani a început să devină agresivă și cu agenții de poliție pe care i-a amenințat de asemenea și i-a împins.

În final, femeia română a fost denunțată de polițiști pentru amenințări grave, rezistență în fața unui organ public și a fost amendată pentru nerespectarea regulilor împotriva răspândirii noului coronavirus.

Distribuie acest articol