Româncă din Italia bătută de soț pentru că nu a vrut să iasă la plimbare cu el. Bărbatul a fost arestat

De 20 de ani suferea violențe din partea soțului și, cu toate acestea, nu a depus plângere împotriva lui după ce, recent, a bătut-o din nou pentru simplul fapt că nu a vrut să iasă la plimbare cu el.

Este vorba despre o româncă în vârstă de 40 de ani care locuiește, împreună cu soțul ei, în localitatea italiană Castiglione dei Pepoli, provincia Bologna din regiunea Emilia-Romagna.

Potrivit ziarului La Repubblica, carabinierii au fost alertați de un trecător, în cursul nopții de duminică spre luni, 29 august 2022, că un bărbat lovea cu pumnii parbrizul unei mașini care era parcată pe o stradă din localitatea menționată mai sus.

Sosiți la fața locului, militarii au găsit un bărbat român, în vârstă de 50 de ani, care încerca să spargă parbrizul autoturismului soției sale pentru a o scoate afară pe aceasta din interior, ea refugiindu-se acolo pentru a fugi de furia lui.

Nici măcar în prezența carabinierilor însă, conaționalul nostru nu s-a calmat, dar oamenii legii au reușit în cele din urmă să-l îndepărteze și au scos-o pe soție din mașină pentru a sta de vorbă cu ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Românca a povestit astfel forțelor de ordine că de 20 de ani trăiește în acest mod, supusă violențelor soțului ei, și că în acea seară a lovit-o cu pumnii pentru că a refuzat să iasă la plimbare cu el.

Carabinierii au decis să-l aresteze imediat pe românul de 50 de ani, acesta fiind condus în spatele gratiilor cu acuzația de violență domestică, ultraj și provocarea de daune materiale la mașina soției.

Femeia a decis însă să nu depună plângerea soțului său, mai scrie sursa citată.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20