Româncă din Italia bătută și amenințată cu moartea de fostul concubin italian. I-a dat foc la ușa casei

Un bărbat italian din localitatea Gela, provincia Caltanissetta (Sicilia), care a trăit în concubinaj cu o româncă, este acuzat de violențe și amenințări asupra acesteia, ca urmare a deciziei luate de conaționala noastră de a întrerupe relația cu el.

Inculpatul se numește Emanuele Rocco Argenti și are 41 de ani, informează ziarul local Quotidiano di Gela, acesta fiind subiectul unei anchete care tocmai s-a încheiat și care a început după ce românca l-a denunțat pentru diferite agresiuni asupra ei.

Potrivit sursei citate, femeia s-a despărțit de bărbatul italian tocmai din cauza comportamentului său violent, iar după primul denunț din partea compatrioatei noastre, autoritățile au emis un ordin de restricție împotriva fostului concubin al acesteia.

Cu toate acestea, Argenti nu numai că a încălcat ordinul de restricție, dar s-a prezentat și la casa în care locuiește românca noastră cu familia ei, la sfârșitul lunii mai din acest an, și a incendiat ușa de la intrare în locuință.

În urma acestei fapte, judecătorii au dispus arestul la domiciliu pentru italianul de 41 de ani, iar la finalizarea anchetei, care a avut loc zilele trecute, procurorul care s-a ocupat de caz i-a cerut judecătorului pentru investigații preliminare să-l trimită în judecată pe bărbatul violent.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Audierea în tribunal a fost fixată astfel pentru începutul lunii octombrie, Argenti fiind apărat de avocatul Rocco Cutini, în timp ce fosta sa concubină va fi reprezentată în sala de judecată de către avocatul Francesco Incardona.

@rotalianul