Accident în Italia produs de o româncă beată la volan

O șoferiță de naționalitate română a provocat la Santa Croce di Camerina (Sicilia) un accident rutier în urma căruia atât ea, cât și pasagerul din autoturism, au fost răniți. În urma cercetărilor a rezultat că femeia consumase alcool înainte de a se urca la volan.

În timp ce se deplasa cu automobilul, românca a pierdut controlul direcției de mers și s-a oprit într-un stâlp de iluminat public. Împreună cu ea, în mașină se mai afla o persoană, relatează Ragusa News.

La locul accidentului s-au prezentat carabinierii și personalul medical de la 118. Atât șoferița, cât și pasagerul au suferit contuzii și răni la cap și abdomen.

Cercetările ulterioare efectuate de carabinieri au scos la iveală faptul că românca a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, cauzele accidentului fiind imputabile stării de ebrietate în care se afla femeia.

Controlul efectuat cu aparatul alcooltest a constatat o alcoolemie de 1,5 g/l, limită de trei ori mai mare decât cea admisă de lege, care este în Italia de 0,5 g/l.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a fost denunțată la Autoritatea Judiciară.

@rotalianul