Româncă din Italia cade de la balcon în timp ce își face un selfie. Scapă ca prin minune doar cu câteva fracturi

O tânără de naționalitate română, în vârstă de 27 de ani, a căzut de la balconul unui apartament situat la etajul trei al unui bloc din Corigliano-Rossano (Calabria), în timp ce își făcea un selfie. Conaționala noastră a fost transportată la spital, cu mai multe fracturi la picioare.

O seară petrecută în compania amicilor s-ar fi putut transforma pentru românca noastră într-o adevărată tragedie. Din fericire, viața sa nu este în pericol și tânăra s-a ales numai cu o sperietură zdravănă și cu câteva fracturi la picioare, informează Altre Pagine.

Marți, 14 septembrie, se afla într-un apartament din zona „Perla Ionica”, de-a lungul litoralului Schiavonea di Corigliano-Rossano. După ce petrecerea la care a participat împreună cu prietenii s-a apropiat de final, s-a gândit să încheie serata cu o amintire și a mers în balcon unde intenționa să-și facă o fotografie.

Cu siguranță s-a apropiat prea tare de marginea balconului pentru că, în timp ce se pregătea de selfie, a căzut de la etajul al treilea.

La locul incidentului au sosit serviciile medicale de urgență de la 118 și carabinierii, care au găsit victima pe asfaltul din fața blocului respectiv. Tânăra a fost transportată la Spitalul „Nicola Giannettasio” din Rossano, unde medicii au constatat că a suferit doar fracturi în zona picioarelor, viața nefiindu-i în pericol.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI