O româncă din Italia, câștigătoare a unui concurs de frumusețe și talente

Finala Concursului național de frumusețe și talente, desfășurată duminică, 19 decembrie, la Restaurant-Pub 1830 din Monterotondo (Roma), în cadrul proiectului de incluziune socială „Una Ragazza, Un Ragazzo, Un Bambino per lo Spettacolo”, ediția a II-a 2021, a numărat printre câștigătoare și o tânără de origine română pe nume Cristina Lechea.

Evenimentul a fost organizat de MTM EVENTS și au participat copii și adulți până în 60 de ani, atrași de lumea spectacolului și dornici de o carieră în acest sector.

Cristina Lechea, în vârstă de 23 de ani, a fost încoronată la categoria „Ragazza”. Conform publicației Caserta Kest’è ea s-a născut în Italia, din părinți români și în prezent locuiește la Roma.

Cristina Lechea, 23 de ani. Foto: Caserta Kest’è

„Totul a început când aveam 18 ani – a povestit Cristina – când, într-o zi, mai mult pentru distracție, am participat la un concurs de frumusețe. Acea nouă experiență, pe lângă faptul că mi-a plăcut foarte tare, mi-a trezit curiozitatea de a afla mai multe despre lumea prezentărilor de modă, despre divertisment, în general, și mi-a suscitat dorința de a mă afirma ca fotomodel. Și astfel am început să particip la concursuri naționale de frumusețe și talente, să iau parte la seri de gală, să apar în scurtmetraje, clipuri video, programe de televiziune și alte diverse evenimente.”

După ce a primit coroana de Miss Ragazza, Cristina a declarat: „După această experiență minunată sper să-mi continui drumul în lumea modei, a frumuseții și a divertismentului în general. În plus, am început să primesc propuneri pentru ședinte foto și chiar pentru apariții în filme, ceea ce mă încântă enorm de mult!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul