Româncă din Italia căutată de mama sa din România, nu mai știe nimic de ea de ani întregi

A plecat la muncă în Italia în urmă cu mai bine de 10 ani, dar din 2010 nu se mai știe nimic de ea, nu a mai dat niciun semn de viață, iar acum mama sa o caută cu disperare.

Liliana-Laura Coșofreț are 50 de ani acum, este originară din satul Câmpeni, comuna Prăjeni, județul Botoșani și în urmă cu un deceniu a decis să plece la muncă în Italia pentru o viață mai bună, dar mama sa nu a mai primit nicio veste de la ea din anul 2010. Bătrână și îngrijorată că nu va mai apuca să-și vadă fiica vreodată, în data de 21 martie 2019, mama Lilianei a decis să meargă la poliție, în România și să ceară ajutor pentru a o găsi.

Polițiștii români au efectuat mai multe investigații, dar până acum nu au reușit să o găsească pe Liliana, așa că au decis să ceară ajutorul populației, relatează site-ul de știri locale din Botoșani, stiri.botosani.ro. Prin urmare, facem și noi un apel către conaționalii noștri din Italia, dacă o cunoașteți pe Liliana sau ați văzut-o în ultimii ani, să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau carabinieri, sau să sunați la Inspectoratul Județean de Poliție din Botoșani, la numărul +40 231 507 012, pentru a da mai multe detalii.

Potrivit mamei sale, Liliana-Laura Coșofreț are 50 de ani, între 1,65 și 1,70 metri înălțime, în jur de 85 de kilograme, păr șaten și are ochi căprui.