Româncă din Italia căutată de mama sa din România, nu mai știe nimic de ea de ani întregi

A plecat la muncă în Italia în urmă cu mai bine de 10 ani, dar din 2010 nu se mai știe nimic de ea, nu a mai dat niciun semn de viață, iar acum mama sa o caută cu disperare.

Liliana-Laura Coșofreț are 50 de ani acum, este originară din satul Câmpeni, comuna Prăjeni, județul Botoșani și în urmă cu un deceniu a decis să plece la muncă în Italia pentru o viață mai bună, dar mama sa nu a mai primit nicio veste de la ea din anul 2010. Bătrână și îngrijorată că nu va mai apuca să-și vadă fiica vreodată, în data de 21 martie 2019, mama Lilianei a decis să meargă la poliție, în România și să ceară ajutor pentru a o găsi.

Polițiștii români au efectuat mai multe investigații, dar până acum nu au reușit să o găsească pe Liliana, așa că au decis să ceară ajutorul populației, relatează site-ul de știri locale din Botoșani, stiri.botosani.ro. Prin urmare, facem și noi un apel către conaționalii noștri din Italia, dacă o cunoașteți pe Liliana sau ați văzut-o în ultimii ani, să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau carabinieri, sau să sunați la Inspectoratul Județean de Poliție din Botoșani, la numărul +40 231 507 012, pentru a da mai multe detalii.

Potrivit mamei sale, Liliana-Laura Coșofreț are 50 de ani, între 1,65 și 1,70 metri înălțime, în jur de 85 de kilograme, păr șaten și are ochi căprui.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!