O româncă din Italia este căutată de copiii ei care au fugit de ea în trecut: „Te rugăm, iartă-ne!”

Un tânăr în vârstă de de 24 de ani, născut din mamă de naționalitate română și tată turc, este în căutarea celei care i-a dat viață și despre care nu mai știe nimic de foarte mulți ani. „Împreună cu frații mei suntem în căutarea mamei noastre, despre ea știm că este plecată la muncă în Italia”, a precizat Ozcan Kilic într-un anunț postat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Tânărul precizează că mama, pe nume Cristina Lozneanu (căsătorită Kilic) i-a căutat de-a lungul anilor pe el și pe frații lui, dar tatăl a fost împotriva întâlnirii lor. „Ea ne-a căutat, dar noi, fiind copii și influențați de tata, nu am reușit să luăm legătura cu ea, iar acum regretăm foarte mult acest lucru”, mărturisește el.

Despre ea știe că este de loc din Botoșani și că a plecat cu mult timp în urmă să lucreze în Italia. Băiatul face un apel la toți cei care ar putea să-l ajute cu informații și are un mesaj pentru mama sa: „Dacă citești acest mesaj te rugăm să ne ierți pentru decizia luată în trecut și să ne contactezi prin intermediul acestei pagini”, referindu-se la pagina mai sus menționată.

Redăm mai jos anunțul, așa cum a fost conceput de tânărul respectiv:

„SALUTĂRI DIN TURCIA.
Numele meu este OZCAN KILIC și sunt născut în 17.10.1998, în TURCIA și împreună cu fraţii mei suntem în căutarea mamei noastre. Mama a fost căsătorită cu tatăl nostru care este de origine turcă. Mama mea la naștere se numea CRISTINA LOZNEANU iar acum numele ei este CRISTINA KILIC deoarece părinții mei încă nu au divorțat. Mama mea era de loc din BOTOȘANI și era născută în anul 1972. În urmă cu mulți ani mama a plecat să lucreze în Italia si nu s-a mai întors. Noi ne-am dori enorm de mult ca să ne reîntâlnim cu ea și să recuperăm împreună anii pierduți. Ea ne-a căutat dar noi fiind copii și influențați de tata, nu am reușit să luăm legătura cu ea iar acum acum regretăm foarte mult acest lucru.
Dacă citești acest mesaj te rugăm să ne ierți pentru decizia luată în trecut și să ne contactezi prin intermediul acestei pagini.
Vă rugăm să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că va ajunge în Italia la mama noastră.
Va mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20