O româncă din Italia care dormea pe o bancă a murit după un accident cauzat de mașina care mătura strada

O româncă în vârstă de 71 de ani, fără adăpost, a murit în această dimineață de sâmbătă, 7 martie, la Bari, în Puglia, după ce mașina care mătura strada a lovit banca pe care femeia dormea. Victima a căzut și a lovit puternic capul de pământ, impactul fiindu-i fatal, scrie La Gazzetta del Mezzogiorno.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06:45 și conform unei prime reconstituiri reiese că femeia dormea ​​dormea pe o bancă din Piazza Eroi del Mare. Presa italiană scrie că românca ar fi fost de etnie romă, nu avea un acoperiș deasupra capului și obișnuia să doarmă pe unde se nimerea, cu toate că avea rude care locuiesc în același oraș.

Banca pe care dormea în această dimineață a fost lovită violent de mașina care curăța strada. Autovehiculul efectua o manevră cu spatele și șoferul probabil nu a văzut nici banca și nici pe femeia care se odihnea acolo. Victima a căzut la pământ și s-a lovit puternic în zona capului.

După ce a auzit zgomotul de la impactul cu banca, șoferul a oprit vehiculul și, descoperind femeia care zăcea la pământ, a anunțat imediat salvarea. Intervenția imediată a asistenților medicali de la 118 nu i-a mai putut salva viața femeii. Ea a murit imediat după incident.

La fața locului s-au prezentat și patrulele poliției locale. O autopsie, care a fost recomandată de magistratul de serviciu, va stabili cu exactitate cauzele decesului. Vehiculul a fost confiscat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI