O româncă din Italia a fost nevoită să nască acasă. Bebelușul a venit pe lume cu ajutorul bunicii

O tânără mămică de naționalitate română din Dolo, provincia Veneția, a fost nevoită să nască acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică, 5 iunie, deoarece micuțul nu a mai avut răbdare să aștepte sosirea salvării.

Bebelușul a venit pe lume cu ajutorul bunicii care a urmat instrucțiunile primite prin telefon de la personalul sanitar, relatează Venezia Today.

O noapte cu mari emoții pentru familia de români. O bunică lucidă și curajoasă care nu s-a lăsat copleșită de temeri sau alte emoții și a ajutat-o pe fiica sa să-și aducă pe lume copilul.

Tânăra mămică a sunat la 118 și a chemat salvarea imediat ce a simțit că încep durerile, dar bebelușul nu a mai avut răbdare să aștepte sosirea personalului medical și în jurul orei 2:20 a venit pe lume direct în brațele bunicii sale.

Bunica a urmat ca la carte instrucțiunile primite prin telefon și totul a decurs fără probleme. Fiica sa a născut în câteva minute un copil perfect sănătos. Atât nou-născutul, cât și mămica, se simt bine și au fost duși la secția de Obstetrică și Ginecologie a spitalului din Mirano.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI