O româncă din Italia, fostă chelneriță, susține că acum câștigă 100.000 de euro pe lună. „Fostul soț este managerul meu”

Mădălina Ioana Filip, cunoscută în Italia și în întreaga lume cu numele de Mady Gio, este o româncă din Italia care nu demult lucra pe post de chelneriță într-un restaurant, iar acum susține că venitul ei este de peste 100.000 de euro în fiecare lună.

Originară din România, dar crescută de mică în localitatea Varese, provincia cu același nume din Lombardia, conaționala noastră a vorbit recent în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „La Zanzara” de la postul de radio italian Radio 24.

Mădălina Iuliana Filip, 27 de ani, a declarat că în prezent câștigă peste 100.000 de euro pe lună. Foto: madygio.it

Mădălina a declarat: „Am lucrat pe post de chelneriță în restaurantul familiei timp de 10 ani. Ai mei sunt mulțumiți cu toții, chiar și străbunica. Spune că atât timp cât nu omor pe nimeni și plătesc taxe, pot face orice.”

„Meseria” practicată de tânăra româncă este una controversată, deși nu face decât să creeze conținut foto și video cu ea însăși, în ipostaze provocatoare, pe care apoi îl pune la dispoziția abonaților la canalul ei pe o rețea de socializare.

Mai exact, Mady Gio produce material foto și video topless și îl încarcă pe contul ei de pe Only Fans, o rețea de socializare care oferă utilizatorilor posibilitatea de a se abona la canalul unei persoane pentru a primi conținut exclusiv de la aceasta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Foto: madygio.it

Pentru a vedea fotografiile și înregistrările video publicate de Mădălina Iuliana Filip, prețul este de 35 de dolari pe lună, conform paginii sale Only Fans. Ea vinde anumite înregistrări și la prețuri mult mai mari însă.

„Obișnuiam să mă înregistrez în timp ce jucam jocuri video pe Tik Tok și Twitch, iar fanii mei m-au sfătuit să fac niște video. A funcționat fără să fac nuduri imediat.

„Acum fac doar topless. Un video cu sânii goi costă 250 de euro, în timp ce fotografiile simple costă 70.”

Întrebată dacă există posibilitatea ca în viitor să joace și într-un film pentru adulți, femeia româncă a răspuns: „O voi face, dar acum nu mă simt pregătită.”

În interviul dat pentru sursa citată, Mădălina a precizat că, în prezent, câștigă „peste 100.000 de euro”, deși presa italiană scrie că s-ar putea să exagereze puțin când vorbește de o asemenea sumă.

Cert este că pentru a câștiga o astfel de sumă, ar avea nevoie de circa 3.000 de abonați la canalul său Only Fans care să plătească 35 de dolari pe lună. Un obiectiv care nu este deloc imposibil de atins, din moment ce publicul său vine din întreaga lume.

Foto: madygio.it

Mady Gio a mai declarat, de asemenea, că este singură, deși în trecut a fost măritată. Surprinzător este faptul că cel care i-a fost manager de la început și are în continuare acest rol este chiar fostul soț.

Românca a precizat: „Eram măritată înainte de Only Fans, acum sunt singură, dar fostul meu soț și eu am rămas în relații bune.

„El încă mai este managerul meu. Este foarte bun în munca sa. Am făcut chiar și o petrecere de divorț.”

Foto: madygio.it

Referitor munca pe care o face și controversele care se revarsă asupra ei, Mădălina Iuliana Filip a mai spus:

„Nu este o muncă ușoară, e nevoie mereu de idei noi pentru a câștiga sumele pe care le câștig eu.

„E un serviciu ca oricare altul, îmi place și e aproape o binecuvântare. Înainte eram ca o călugăriță, dar datorită platformei Only Fans m-am descuiat la minte.

„Regrete?! Niciunul! Dimpotrivă, aș vrea să fi început mai devreme.”

Distribuie acest articol