Româncă din Italia găsită moartă în casă. De patru zile nimeni nu mai știa nimic de ea

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 49 de ani, a fost găsită fără viață în locuința sa din Ascoli Piceno, sâmbătă, 2 iulie. Descoperirea tragică a fost făcută de fostul partener al femeii, care încercase în zadar s-o contacteze telefonic neprimind niciun răspuns.

Conaționala noastră, cu inițialele M.S., ar fi împlinit 50 de ani în luna decembrie a acestui an, precizează publicația locală Cronache Picene. Deși avea un copil de 11 ani, locuia singură într-un apartament situat pe Via Oberdan, din cartierul Porta Romana, unde era foarte cunoscută și respectată fiind o fire sociabilă și veselă.

De miercuri, însă, nu a mai dat niciun semn de viață, nimeni nu a mai văzut-o și nu mai răspundea la telefon. Fostul său partener a anunțat autoritățile.

La domiciliul româncei s-au prezentat polițiștii, personalul sanitar de la 118 și pompierii, care au spart ușa apartamentului pentru a intra în interiorul locuinței. Întins jos, pe podea, au găsit trupul neînsuflețit al femeii.

Blocul unde la etajul unu se afla apartamentul româncei care a fost găsită decedată. Sursa foto: Cronache Picene

Cauza decesului nu a fost deocamdată stabilită cu exactitate, cert este că pe corpul fără viață nu există urme de violență. Probabil românca s-a simțit rău și nu a mai avut timp să ceară ajutor, dar pentru a avea un răspuns oficial privind dinamica celor întâmplate va fi necesară efectuarea altor investigații.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cadavrul a fost dus la morga spitalului Mazzoni și este la dispoziția autorității judiciare.