Româncă din Italia găsită moartă în casă. Fiica femeii a fost cea care a descoperit trupul neînsuflețit

Încă o tragedie românească în Italia a avut loc în urmă cu câteva zile, în localitatea Grignasco di provincia Novara, situată în regiunea Piemonte, unde o femei de naționalitate română a fost găsită fără viață în casă chiar de fiica ei.

Din primele informații, relatate de Notizia Oggi, reiese că victima se numea Liana Tabără, avea 45 de ani și locuia în Italia de mulți ani, fiind foarte cunoscută în localitatea menționată mai sus.

Liana Tabără, găsită moartă în locuința sa din Italia, la 45 de ani. Foto: notiziaoggi.it

Potrivit sursei citate, fiica româncei a intrat în casă și a găsit trupul neînsuflețit al mamei sale întins pe pat. Tânăra a sunat imediat la 118 și a solicitat o ambulanță, dar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii.

Un elicopter a fost solicitat, de asemenea, de la spitalul din Borgosesia (provincia Vercelli) pentru a transporta victima cât mai repede la spital, însă medicul nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Familia Lianei se pregătește acum să organizeze înmormântarea acesteia, care va avea loc joi, 25 august 2022, la biserica din Grignasco, situată în interiorul cimitirului din localitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Înmormântarea femeii va avea loc joi, 25 august 2022, la ora 10:45, la biserica din Bovigliano.

@rotalianul