Româncă din Italia găsită moartă în casa în care a lucrat ca badantă. Bătrânul asistat murise în urmă cu numai o săptămână

Trista descoperire a fost făcută vineri, 26 martie 2021, în localitatea italiană Alezio, provincia Lecce din Puglia. Femeia decedată, o îngrijitoare română în vârstă de 50 de ani, a fost găsită fără viață în casa bătrânului pe care l-a îngrijit până la moartea acestuia, survenită în urmă cu numai o săptămână.

Potrivit publicației locale Piazza Salento, după moartea bătrânului de 98 de ani pe care l-a asistat, conaționala noastră rămăsese în casa în care a lucrat, situată pe via Solferino din Alezio, ca o măsură provizorie până avea să-și găsească un nou loc de muncă. În cursul zilei de vineri, însă, femeia de 50 de ani a încetat să mai răspundă la apelurile telefonice din partea fiicei sale, trezind astfel îngrijorare în inima acesteia.

Fiica româncei n-a stat prea mult pe gânduri și a cerut ajutorul rudelor bătrânului pe care mama ei l-a asistat pentru a afla dacă este bine, rugându-le să meargă la locuința respectivă și să vadă ce se întâmplă. Din nefericire, odată intrate în casă, rudele bătrânului au găsit-o pe conaționala noastră șezută la masă, fără suflare.

Din primele informații reiese că femeia a suferit un infarct și n-a mai apucat să solicite ajutor. Cu numai câteva luni în urmă, mai precizează sursa citată, și mătușa româncei decedate a fost găsită de asemenea fără viață în casa în care lucra ca badantă, exact în aceeași localitate.

ACTUALIZARE 29 MARTIE 2021: La numai 48 de ore după descoperirea acestei tragedii, o altă îngrijitoare română a fost găsită fără viață în Italia, într-un canal cu apă. Mai multe informații în articolul de mai jos:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol