Româncă din Italia găsită moartă în pat de soțul ei. Bărbatul a încercat să se sinucidă după tragica descoperire

Carabinierii și pompierii din Roma, capitala Italiei, au salvat în seara zilei de joi, 10 martie 2022, viața unui bărbat italian, în vârstă de 58 de ani, care a încercat să se sinucidă după ce a descoperit că soția sa murise.

Femeia decedată, relatează Canale Dieci, o televiziune regională din Lazio, era de naționalitate română și avea numai 43 de ani.

Potrivit sursei citate, alarma a fost trasă de vecinii cuplului italo-român, care au simțit miros de gaz și au sunat imediat la 112.

Sosiți în scurt timp la fața locului, pe via Agnana Calabra din cartierul Centro Giano, pompierii și carabinierii au constatat că bărbatul de 58 de ani a etanșat cu bandă adezivă ușile și ferestrele din locuință, apoi a dat drumul la gaz, cu intenția clară de a-și pune capăt zilelor.

Odată intrați în apartament, salvatorii l-au liniștit pe soț și l-au pus în siguranță, apoi au trecut la verificarea locuinței, descoperind astfel trupul fără viață al româncei, care zăcea pe un pat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din primele informații reiese că nu existau semne de violență pe corpul victimei și că aceasta ar fi murit din cauze naturale, conaționala naostră suferind de diferite boli de mai mult timp.

Cu toate acestea, Parchetul din Roma a dat ordin să fie executată autopsia asupra cadavrului pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Între timp, soțul româncei a fost internat în spitalul Grassi din Ostia, unde a fost supus tratamentului sanitar obligatoriu.