Româncă din Italia hărțuită și amenințată de iubitul cunoscut pe Facebook. „A încercat să mă arunce în râul Po’”

O româncă din Italia, în vârstă de 30 de ani și rezidentă la Cremona, în Lombardia, și-a denunțat fostul iubit după ce acesta din urmă a încercat să o arunce într-un râu, în urma unor discuții aprinse.

Potrivit ziarului Liberta’, fostul iubit al femeii, de naționalitate română și el, de aceeași vârstă cu ea și rezident tot la Cremona, a fost trimis în judecată, iar în cursul zilei de ieri, 27 mai 2022, femeia a depus mărturie în tribunal împotriva acestuia.

Din cele declarate de conaționala noastră reiese că aceasta îl cunoscuse pe bărbat pe Facebook și, după ce s-au văzut și față-n față, au decis să înceapă o relație.

„Părea un băiat liniștit”, i-a spus judecătorului tânăra româncă.

- Continuarea articolului după publicitate -

„În schimb, după câteva săptămâni, a început să mă amenințe. M-a și avertizat, într-un mesaj vocal trimis pe telefon, că mă va omorî și mă va face bucăți”, a mai adăugat ea.

Femeia a fost nevoită astfel să schimbe chiar și locuința, de teamă că iubitul ei îi va face rău, dar l-a denunțat și la carabinieri, după ce acesta „a încercat să mă arunce în râul Po’ de pe un pod”, conform celor declarate de victimă.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos