Româncă din Italia înșelată de bani pe internet. Căuta să obțină un împrumut de 2 000 de euro

O femeie de cetățenie română din localitatea italiană Vedelago, provincia Treviso din Veneto, care căuta pe internet să obțină un împrumut de 2 000 de euro, a rămas înșelată de câteva sute de euro de un bărbat care promitea să-i ofere un astfel de credit.

Potrivit Treviso Today, conaționala noastră a văzut pe internet, în urmă cu câteva săptămâni, un anunț prin intermediul căruia se oferea un împrumut de circa 2 000 de euro, exact suma de care avea nevoie ea, motiv pentru care a contactat persoana care a publicat oferta.

Bărbatul care i-a răspuns i-a cerut femeii, în vârstă de 35 de ani, să efectueze două plăți pe un card Postepay care au ajuns la un total de 350 de euro, sumă corespunzătoare deschiderii operațiunilor pentru acordarea împrumutului.

După plata sumei de bani menționate mai sus, însă, bărbatul a dispărut, iar românca noastră a înțeles atunci că este vorba de o înșelătorie și s-a prezentat la carabinierii din Vedelago pentru a denunța cele întâmplate.

În urmă cu câteva zile, anchetatorii au reușit să-l identifice pe autorul escrocheriei, un tânăr nigerian de 25 de ani și cu diferite antecedente penale, și l-au denunțat pentru înșelăciune.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol