O româncă din Italia își caută fratele și mama biologică. „M-a dat spre adopție când aveam 4 ani”

O femeie română din Italia face apel la conaționalii ei, prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, pentru a fi ajutată să-și găsească fratele și mama biologică despre care spune că a dat-o spre adopție când avea 4 ani. Tatăl femeii, în schimb, murise la numai câteva luni înainte ca ea să se nască.

„Salutări din Italia. Numele meu la naștere a fost ȘTEFAN VASILICA. M-am născut în TULCEA pe data de 28.08.1974 și acum sunt în căutarea mamei și fratelui meu biologic despre care nu dețin nici o informație”, spune conaționala noastră.

În trecut, femeia a depus o cerere la autoritățile din țara noastră pentru a-și găsi părinții și a aflat atunci că tatăl ei se numea Vasile și că a murit cu aproape 3 luni înainte ca ea să vină pe lume, mai exact la data de 4 iunie 1974.

„La vârsta de 4 ani am fost dată spre adopție cu consimțământul mamei mele și am avut posibilitatea să trăiesc într-o familie minunată care mi-a oferit multă dragoste și căldură”, a mai adăugat românca noastră din Italia.

Femeia, în vârstă astăzi de 46 de ani, își dorește foarte mult să-și cunoască fratele și mama, motiv pentru care îi roagă pe toți cei care citesc apelul ei să-l distribuie mai departe, în speranța că va ajunge astfel și la familia sa biologică.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Ștefan Vasilica în copilărie și acum. Sursă foto: pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

„Sunt conștientă că dețin foarte puține informații dar în speranța că o să fiți cu toții alături de mine și o să mă ajutați, sper ca visul meu sa devină realitate. Este dorința mea cea mai mare să am posibilitatea de a-mi cunoaște mama și fratele despre care mi s-a vorbit foarte puțin. Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI cât mai mult anunțul meu!!”, este apelul româncei.