O româncă din Italia își caută vărul dispărut: „A zis că vine să mă viziteze, dar de când a plecat din România nu se mai știe nimic de el”

O femeie română din Campobasso, regiunea Molise, își caută verișorul dispărut în primele zile din luna august a acestui an. Bărbatul ar fi trebuit să vină în vizită la ea, dar din ziua plecării din România de el nu se mai știe nimic.

Cristina Lazăr, care locuiește într-un oraș din provincia Campobasso, nu își ascunde îngrijorarea și cere ajutorul publicației Il Quotidiano del Molise pentru a da de urma vărului ei, pe nume Constantin Lazăr, despre care nu se mai știe nimic din primele zile august trecut.

„Vărul meu are 42 de ani și între 5 și 6 august se afla la Cluj, în România, pentru a-și reînnoi cartea de identitate. Inițial trebuia să ia un autobuz care să-l ducă în Germania, dar am vorbit cu el la telefon și mi-a spus că ar fi vrut să mă viziteze o vreme aici, în Molise. De atunci, nimeni din familie nu a mai auzit nimic de el, cu excepția faptului că acasă la tatăl său au ajuns mai târziu două amenzi emise în ziua în care Constantin trebuia să plece din țară.”

Prin urmare, Cristina Nina Lazăr dorește să înțeleagă ce s-a întâmplat cu vărul ei, dacă este vorba despre o dispariție sau dacă acesta preferă în mod voluntar să nu ia legătura cu familia.

Cine are informații poate suna la numărul 0039/0874-484623 (redacția publicației Il Quotidiano del Molise), trimite un sms normal sau pe Whatsapp la numărul +39 3201122791.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Constantin Lazăr, dat dispărut de verișoara sa. Foto: Il Quotidiano del Molise