Româncă din Italia lovită cu mașina de concubinul italian. Bărbatul s-a ales doar cu un ordin de restricție

S-a întâmplat în seara zilei de vineri, 4 septembrie 2020, în localitatea italiană Pieve a Nievole din provincia Pistoia (Toscana) unde o femeie română în vârstă de 50 de ani a fost victima unui accident rutier.

Potrivit publicației locale Report Pistoia, carabinierii interveniți la locul accidentului au deschis o anchetă și au constatat că cel care o lovise pe conaționala noastră cu mașina era nimeni altul decât concubinul acesteia. Este vorba despre un bărbat italian, în vârstă de 67 de ani și originar din Avellino, care locuiește cu femeia română în Pieve a Nievole.

Din primele investigații ale carabinierilor reiese că românca noastră l-a denunțat și în trecut pe bărbat pentru violență domestică. De această dată, concubinul femeii a încercat să o rănească mult mai grav, poate chiar și să o ucidă, motiv pentru care a fost emis un ordin de restricție împotriva bărbatului prin care este obligat, de asemenea, să părăsească și locuința pe care o împărțea cu concubina lui.

Din fericire, femeia de 50 de ani s-a ales doar cu câteva răni ușoare care, conform medicilor, se vor vindeca în 10 zile.

Distribuie acest articol