Româncă din Italia lovită de iubitul italian în mașină, trage frâna de mână și cere ajutor

O femeie română în vârstă de 32 de ani, rezidentă în localitatea Civitanova Marche din provincia Macerata, a ajuns la spital după ce a fost lovită fără milă de iubitul său, un bărbat italian rezident în localitatea Castelfidardo din provincia Ancona.

Cearta între cei doi a început inițial când se aflau la cină într-un restaurant din localitatea Treia, sub ochii celorlalți clienți, apoi au ieșit din restaurant și s-au urcat în mașină. Discuția aprinsă a continuat în automobilul condus de bărbatul italian, care a început să o lovească pe tânăra română în timp ce conducea, relatează ziarul Corriere Adriatico.

Terorizată de violența bărbatului, femeia a tras frâna de mână și a coborât din mașină, reușind astfel să ceară ajutor. La fața locului s-au prezentat imediat carabinierii, dar și o ambulanță care a condus-o pe tânăra femeie la secția Urgențe a spitalului din Macerata.

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • Poliția: 113;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea
    dumneavoastră.