Româncă din Italia lovită pe trecerea de pietoni de un motociclist care a murit după accident

O femeie română în vârstă de 50 de ani a fost grav accidentată duminică seara, 5 iulie, de un motociclist, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni la Moncalieri, în Piemonte. Bărbatul a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital, iar femeia este în stare gravă, relatează Torino Today.

Bărbatul de pe motocicletă se numea Valter Deandreis, avea 59 de ani și era din Trofarello.

În jurul orei 23:00, în timp ce se deplasa pe strada Genova, a lovit-o pe trecerea de pietoni pe conaționala noastră care lucrează ca asistentă medicală la spitalul S. Croce din Moncalieri. Femeia se afla în apropierea locuinței sale. În urma impactului a căzut și a zbătut puternic capul de asfalt, iar Torino Sud scrie că prezintă fracturi la bazin și la nivelul gambelor.

Bărbatul a fost aruncat de pe motocicletă, starea lui fiind una critică încă de la început.

Ambii au fost transportați de urgență la spitalul CTO din Torino, dar bărbatul italian a decedat la scurt timp din cauza rănilor grave suferite în accident. Femeia română se află în stare gravă, dar viața sa nu este în pericol, ea va necesita circa 90 de zile de recuperare medicală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe lângă personalul sanitar de la 118 au intervenit la fața locului și carabinierii din Moncalieri, care vor trebui să stabilească dinamica accidentului.