Româncă din Italia, mamă a doi copii, înjunghiată în stația de autobuz de fostul concubin

O tânără româncă în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii, găzduită de ceva vreme cu copiii ei în centrul pentru mame singure din Castiglione dei Genovesi (Salerno), a fost atacată și înjunghiată sâmbătă după-amiază de fostul ei partener care apoi a fugit de la locul faptei. Bărbatul a fost găsit astăzi, duminică, de carabinieri și arestat. Femeia este în stare gravă la spitalul din Salerno, informează Sky TG24.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, când victima a coborât din autobuzul care a adus-o la Castiglione dei Genovesi. Femeia ceruse ospitalitate în centrul din localitatea respectivă pentru a scăpa de fostul ei concubin, în vârstă de 31 de ani, căruia i-a fost interzis să se apropie de ea.

Agresorul, care o aștepta în stația de  autobuz, s-a apropiat și după o scurtă ceartă, în ciuda prezenței celor doi copii mici, i-a aplicat zece lovituri de cuțit în diverse părți ale corpului.

Femeia a fost salvată de niște trecători, printre care și doi medici. Apoi a fost transportată de urgență la spitalul din Salerno, unde este acum internată în secția de Chirurgie de Urgență. Starea ei este gravă, dar medicii au declarat că viața nu i-ar fi în pericol.

Bărbatul, care după atac a fugit, s-a ascuns în munții Picentini, în încercarea de a-și pierde urmele. În cursul dimineții a fost folosit și un elicopter care a survolat zona în căutarea agresorului care a fost prins și identificat de carabinieri în primele ore ale după-amiezii de astăzi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul