Româncă din Italia, martoră la telefon în timp ce soțul ei era bătut cu brutalitate și jefuit în România

O româncă din Italia și soțul ei, aflat în România, au trecut prin clipe de coșmar în urmă cu câteva zile după ce bărbatul a fost bătut cu brutalitate și jefuit chiar în timp ce vorbeau la telefon.

Dramaticul episod s-a petrecut pe o stradă dintr-un sat din județul Bacău pe care un bărbat de 51 de ani se îndrepta spre casă în timp ce discuta la telefon cu soția sa plecată la muncă în Italia, relatează Știrile Pro TV.

Soțul unei românce din Italia bătut și jefuit în timp ce vorbea cu ea la telefon. Foto: Video Știrile Pro TV.

La un moment dat însă, femeia l-a auzit prin telefon pe soțul ei strigând după ajutor și țipând, apoi pe agresori vorbind între ei, înainte să se întrerupă conexiunea.

Românca din Italia a sunat imediat la Poliție, iar ulterior l-a sunat pe fratele soțului ei. Acesta din urmă a fost cel care l-a găsit pe bărbatul bătut în șanț, în stare de inconștiență.

„Vorbind la telefon, a fost lovit în cap. După aceea, nevasta a închis telefonul în Italia şi ne-a chemat pe noi, spunând fugiţi, că îl omoară”, a declarat Bobi Negruț, fratele victimei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Când mi-am revenit, ei deja nu mai erau. M-a sculat un cetăţean pe care nu l-am zărit chiar bine, că eram buimac”, a adăugat și Nelu Negruș, bărbatul bătut.

Nelu Negruț, victima tâlharilor. Foto: Video Știrile Pro TV.

Polițiștii interveniți la fața locului au aflat că Nelu, în vârstă de 51 de ani, a fost jefuit de telefonul mobil, dar și de suma de 700 de lei.

„Tata striga nu mai daţi, că mă omorâţi, iar ei vorbeau după ce au plecat, mama tot a mai auzit câteva secunde”, a precizat Florentina Negruț, fiica celor doi soți.

În urmă cercetărilor efectuate de polițiști, agresorii au fost identificați după două zile, fiind vorba de trei tineri cu vârste între 18 și 27 de ani.

Doi dintre aceștia au mai avut probleme cu legea și în trecut, dar au scăpat de închisoare pentru că erau minori.

Unul dintre infractori. Foto: Video Știrile Pro TV.

Toți trei s-au ales cu dosar penal și riscă acum să stea la închisoare 12 ani, acuzați fiind de tâlhărie calificată.

@rotalianul