Româncă din Italia, moartă în cadă în timp ce făcea baie. Găsită de soț și cei doi fii ai săi

O româncă în vârstă de 55 de ani a fost găsită moartă sâmbătă, 28 ianuarie, în cada din baia apartamentului în care locuia împreună cu familia la Lama, un sat din comuna San Giustino (Umbria). Se pare că femeia s-a simțit brusc rău în timp ce făcea baie și a suferit un infarct, relatează La Nazione.

Conaționala noastră locuia împreună cu soțul și cei doi copii ai lor, în vârstă de 19 și 14 ani, într-o casă la câțiva pași de centrul localității. Familia de români era foarte cunoscută și respectată de membrii comunității.

Sâmbătă dimineață, când cei din familie au găsit-o în cadă, era prea târziu pentru a o salva. Orice încercare de resuscitare pusă în aplicare pentru a încerca să o readucă la viață a fost inutilă.

Femeia probabil s-a simțit brusc rău în timp ce făcea baie, iar decesul s-a produs atât de repede, încât nu a mai avut timp să ceară ajutor.

La domiciliul familiei au sosit carabinierii pentru verificările de rigoare

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Militarii au efectuat o inspecție detaliată și au obținut informații relevante, după ce au discutat cu soțul și fiii femeii românce. Cauzele morții, conform unei prime și sumare reconstituiri, s-ar datora unui infarct.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la spitalul Tiferno (Citta di Castello) și pus la dispoziția autorităților pentru investigațiile obișnuite.

Mare tristețe și multe mesaje de condoleanțe în comunitatea din Lama, unde familia femeii era foarte cunoscută.

Distribuie acest articol