Româncă din Italia, moartă în grădina casei sale. I s-a făcut brusc rău și a căzut la pământ

O româncă în vârstă de 55 de ani a decedat la Cadelbosco Sopra, în regiunea Emilia-Romagna, după ce s-a prăbușit brusc din picioare. Femeia locuia de una singură și a fost găsită în grădină de cumnatul său, relatează Il Resto del Carlino.

Cristina Costache, de naționalitate română, decedată în Italia. Sursa foto: Il Resto del Carlino

Cristina Costache locuia pe strada Monsenior Saccani din Cadelbosco Sopra și era de mulți ani în Italia.

Zilele trecute se afla în grădină, când i s-a făcut rău și a căzut la pământ. Nu a mai avut nici măcar timp să ceară ajutor, ea a decedat răpusă de un infarct care nu i-a mai lăsat nicio șansă de supraviețuire.

Un cumnat, îngrijorat că femeia nu mai răspundea la telefon și știind că locuiește de una singură, a mers să vadă dacă ce s-a întâmplat cu ea. A găsit-o în grădină, la pământ și fără suflare.

Intervenția rapidă a personalului sanitar de la 118 a fost inutilă. Pentru investigații au intervenit și Carabinierii din Cadelbosco.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cauzele decesului sunt naturale, dar nu este exclus ca autoritatea sanitară să poată solicita un control medico-legal pentru a clarifica cu exactitate ce anume a dus la moartea bruscă a conaționalei noastre.

Cristina Costache era văduvă de câțiva ani. Soțul ei, Renato Comandini, era cunoscut în sat pentru că efectuase mult timp asistență rutieră. În trecut, lucrase ca angajată într-un CAF, un centru de asistență fiscală al unui patronat din Reggio.

Ea lasă în urma sa două surori și alte rude profund îndurerate.