Româncă din Italia moartă în urma unui tragic accident rutier. Cristina avea numai 19 ani

O tânără de naționalitate română, stabilită în Italia, a murit marți, 14 martie 2023, din cauza rănilor suferite în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, 13 martie 2023, pe Strada Provincială 663, în dreptul localității Carignano, provincia Torino din Piemonte.

Potrivit ziarului La Stampa, conaționala noastră se numea Cristina Cioancă, avea numai 19 ani și era rezidentă în localitatea Lombriasco din aceeași provincie, unde lucra ca vânzătoare.

În noaptea de duminică, Cristina și alte două prietene se aflau la bordul unui autoturism Peugeot 308 condus de una dintre ele, în vârstă de 23 de ani.

În timp ce parcurgeau Strada Provincială 663, șoferița a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara carosabilului și le-a încastrat pe cele trei tinere în interior.

Autovehiculul în care cele trei tinere se aflau. Foto: lastampa.it

Intervenția pompierilor din localitățile Carignano și Lingotto a permis eliberarea victimelor accidentului dintre fiarele contorsionate ale mașinii, acestea fiind transportate imediat la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În timp ce celelalte două fete au scăpat cu răni mai ușoare, care nu le-au pus viața în pericol, românca de 19 ani, care se afla pe bancheta din spate, a suferit răni foarte grave și starea sa a fost declarată critică de la bun început de către medici.

În încercarea de a-i salva viața, medicii au supus-o chiar și unei intervenții chirurgice la cap, unde tânăra avea o traumă craniană provocată de o lovitură la cap suferită în timpul răsturnării mașinii.

Cristina Cioancă a murit apoi la spitalul CTO din Torino în cursul zilei de ieri, 13 martie, după ce inima sa a cedat.